Novi Sad
23.07.2021.
17:20 > 17:48
Studija hidrološkog uređenja površinskih i podzemnih voda priobalja na levoj obali Dunava, u zoni Kameničke ade i Ribarskog ostrva, predstavljena je u prostorijama "Urbanizma".
  • Dodjos

    30.07.2021 09:05
    Montop
    Ajde pametnjakovici dobro je. Svi ce pokazati koliko im je stalo do obale i ribarca, evo vam prvi primer kajak kanu klub Liman, koji je tamo ko zna koliko, koji su bili redovni na protestima, prvi su oberucke prihvatili novog sponzora, firmu Montop, koja ce im kroz sponzorstvo platiti da ćute i da se ne bune. Tako to ide. Svi ce se polako prodati.
  • @Opala

    28.07.2021 13:21
    I vama preporučujem kao i gospodinu koji voli kukuruzne pahuljice da samo nastavite sa ovakvim "mudrim" ponašanjem. Potpuno besplatno učvršćujete glasove SNS glasača i još im donosite i nove, ako je ovo strategija koju je osmislio neko ko savetuje SNS svaka mu čast, fenomenalno je iskoristio taj pogani mentalitet nabeđenih "intelektualaca" i vašu aroganciju i egoizam okrenuo u njihovu, štaviše trostruku korist: stvorio se privid slobode puštanjem svakojakog ološa da laje koliko hoće protiv njih i na svakoga ko misli različito na bilo koju temu, kao proizvod toga oni dobiju još više glasova kada apstinenti ili čak i verni glasači druge strane zbog takvog ogavnog i odbojnog ponašanja im uskrate podršku dok im njihovi stari glasači ostaju, i na kraju za sve to nisu morali da potroše ni dinara.
    Možda ovo malo bliže objašnjava zašto ima toliko pro-demokratskih "kombi" stranaka koje čine današnju opoziciju odnosno zašto su joj takvi izborni rezultati - nisu sposobni da ni sa građanima srodnog političkog opredeljenja sarađuju a kamoli privole suprotnu stranu da pređe na njihovu. Ipak, kako kažu treba u svemu naći i neku pozitivnu stranu, čuo sam da će naša demokratska opozicija dovesti našu zemlju u samu žižu vodećih svetskih eksperata za fiziku jer je spremna i pokazala sposobnost da i foton pocepa na dva dela.
  • Opala

    27.07.2021 16:59
    @@Mastodont
    Nemoj biti tako nervozan, brod vam curi na sve strane...Belivuk, Jovanjica i ostale rupe vam guraju SNS brod na djubriste istorije....
    Kmeciiii kme kmeeeeeeee.... sekta ti se rusiiii.... kmmeeeeeee....
  • @Mastodont

    27.07.2021 14:03
    E pa ovaj "poltronski čankoliz" će na narednim izborima glasati za SNS, ne jer ih podržavam već jer ne želim da pružim podršku ljudskim govnima poput tebe. Čestitam vam što ste postali veće zlo.
  • Stimung

    26.07.2021 23:22
    @@Ogi
    Evo javljaju se musavi botovi, sendvici sve tanji a i komentari sve kraci i kraci... ostace na kraju od sendvica suvi lebac...
  • @Ogi

    26.07.2021 18:08
    Odlicni ste u manipulaciji.
  • NV

    26.07.2021 13:54
    Mislim da u Novom Sadu I'ma da se poradi na vaznijim stvarima od Novog Sada na vodi!Umesto tih groznih betondkih zgrada za koje se vlast bori da se izgradi,bolje bi bilo graditi neke humanije stambene prostora na jedan spray sa individual I'm dvoristima za svaku stambenu jedinici.To bi bilo mnogo lepse!!!Dosta nam je betona koji se penje u nebesa
  • Miki

    26.07.2021 11:03
    Jako lepo
    Stari direktor: Opasno je!
    Novi, naručeni, direktor: Odlično je!
  • Ogi

    26.07.2021 09:32
    @@@dipl. hidrogr. inz
    Bot po pravilu nije glup, ali jeste zao, pokvaren i pohlepan, koji je u stanju da gazi po lesevima da bi dosao do svog licnog cilja. Zato jeste SNS stranka patronazno-klijentelisticka, jer ima svoje klijente (botove) kojima obezbedjuje korist, a oni kao i ti svoju (strucnu) inteligenciju koriste u podle i pokvarene namere manipulisanja ostalih gradjana.
  • @@dipl. hidrogr. inz

    26.07.2021 00:04
    Imate visoko misljenje o botovima kada mislite da su zavrsili tehnicki fakultet. Ili samo to znate, da botom nazivate svakoga sa cijim misljenjem se ne slazete. Klise. Da ste, propala opozicijo, iole pametni, angazovali biste nekoga pametnijeg da vam objasni, a ne da se sramotite glupim konstatacijama. Za pocetak "vodoutvrda", koju pominjete u svojoj izjavi ne postoji ni kao objekat ni kao termin. Urbicidisti imaju srece sa ovakvim protivnicima.
  • Jova

    25.07.2021 22:53
    Sram vas bilo za brodogradilište i jedne i druge, za uništavanje. Neke spratove predviđate, a Ribarac ostaje plavno. Pa da li ste vi normalni?? Samo spratovi, kafići....zna se šta je lova do krova i kome to omugućavate. Užas .
  • @dipl. hidrogr. inz.

    25.07.2021 17:20
    “...ne nasedajte na misljenje propalih opozicionara koji nemaju pojma sa problematikom....”

    Vidi propali bote druge generacije, možda “propala” opozicija ne može da snese jaje, ali zato jako dobro zna, koje je dobro!
    Tako da, ne spinuješ, provaljen si!
  • Dipl. hidrogr. inz.

    25.07.2021 16:13
    Kolege iz instituta su posteno i strucno uradile svoj posao sto se tice hidraulike Dunava i podzemnih voda. Dunav je velika reka sa velikim osnovnim koritom kroz koje je dominantno tecenje, ne kroz inundacije. Povrsina koja bi se oduzela pomeranjem nasipa je mala i nalazi se u inundaciji, te ne moze znacajno uticati na povecanje nivoa vode i brzine tecenja. Toliko bi i laiku trebalo da je jasno. Ovi radovi ne bi doveli do povecanja opasnosti od poplava ili rusenja tvrdjave, kao sto je neko napisao u komentaru na jedan od tekstova na ovu temu. Ne treba ovaj projekat da brine javnost zbog toga nego zbog toga sto je u suprotnosti sa Zakonom o vodama i sto narusava ekosistem. (Mene tu najvise cudi da bi neko zeleo da zivi u zgradi pored mosta.) Kolege iz instituta niko nije pitao za misljenje da li te radove treba izvoditi ili ne. Da jeste, siguran sam da bi zavrsili posao jednom recenicom - prema Zakonu o vodama zabranjena je gradnja u koritu za velike vode, bilo da je u pitanju zgrada ili novi nasip. Ovo nema veze sa privatizacijom nego sa zadatkom studije. Platite institutu da da misljenje o zakonitosti izgradnje. Zato, ne vredjajte strucnjake i ne nasedajte na misljenje propalih opozicionara koji nemaju pojma sa problematikom. Ni jedan strucnjak ne bi stao iza neistine, rizikovao da izgubi licencu zbog politicara koji su danas tu, a sutra nisu. Za one koji ne citaju pazljivo nego unapred imaju misljenje - protivnik sam izgradnje i zgrade i nasipa.
  • Jaroslav

    25.07.2021 14:36
    NS na vodi
    Prostitutki uvek ima, razlika je damo u ceni
  • Luka

    25.07.2021 13:00
    31 godina pljačke
    Korupcija, pljačka,gramzivost i pohlepa uništavaju ovaj grad. Život u njemu postaje nemoguć. Duša me boli jer tu sam rođen i znam kakav je to nekad bio čist i dobro organizovan grad.
  • @kornfleks

    25.07.2021 11:19
    To su "činjenice" jer vi tako želite da budu. Vi ste taj koji uzima novinske tekstove, koji naravno su uvek i do poslednjeg slova istiniti, interpretirate ih baš tako kako ste napisali: onako kako vi želite, da bi i "činjenice" ispale onakve kakve vi želite da ispadnu i potom ih takve pokušavate upotrebiti kao argument, dok ako bilo ko kaže išta suprotno odmah je "bot". Ako i jeste ta "botovska strana" plaćena ili ucenjena pa za novac ili druge "privilegije" pišu ono što pišu, onda bih rekao da su pametniji od vas jer vi pišete gluposti proistekle iz vaše sopstvene ostrašćenosti, neznanja i političkog opredeljenja a za to ne dobijate ništa. A sada izvinite i vi ali je vrlo dobro poznato ko je u Srbiji patentirao to "botovsko" delovanje, jedan fini i nadasve pošten gospodin koji nam je prvi uveo i rijaliti emisije, tada je to bilo u redu i demokratski a kada su se ovi reciklirani radikali latili istog posla e onda odjednom ne valja. Šteta je što licemerje nema izvoznu vrednost, Srbija bi postala najbogatija zemlja na svetu.
    U međuvremenu nastavite samo da vređate svakoga ko ne misli kao vi, to će ih sigurno navesti da kako za ovo tako i na sledećim izborima glasaju za vašu opciju. I tu pokazujete vašu neizmernu "mudrost", vašom arogancijom učvršćujete stav SNS glasača pa čak i navodite druge kojima je dosta vaših uvreda da glasaju za njih, ponovo potpuno besplatno. Više sam puta pisao da Vučić nije mogao poželeti bolju opoziciju od ovakve.
  • Mastodont

    25.07.2021 09:35
    @@kornfleks

    Ne slažem se - sa poltronskim čankolizima poput tebe, ipak jeste čudo što nemamo i goru vlast.
  • kornfleks

    24.07.2021 17:50
    Za ovoga što piše:
    "@kornfleks
    24.07.2021 • 15:12
    Hehe a naravno, uvek je "botovska" ta "druga strana" kojoj baš vi ne pripadate jel tako? Taj univerzalan termin "bot" koji upotrebljavate za svakoga sa čijim se mišljenjem ne slažete (...) vi ste prvi i jedini koji nikada ne greši i koji je uvek u pravu."

    Botovska strana je ona koja piše po narudžbini (plaćeni ili ucenjeni) ili po ubeđenju (glasači) da je vlast uvek u pravu. Činjenice govore drugačije, stoga mi uopšte nije teško da spram vas budem u pravu. Potražite vesti o Jaroslavu Černom u zadnjih godinu dana i sve će vam biti jasno - ako želite. Ako ne, preskočite me.
  • Pitanje

    24.07.2021 17:00
    Kako neko može biti za SNS?
    Taj je ili kupljen ili ucenjen ili je režimskim medijima zaluđeni penzos.
  • Coravi desk

    24.07.2021 16:40
    A grade se zgrade, već na budućoj deonici puta, skreneš levo na divlji put 100m od raskrsnice na ulazu u heroja Pinkija....
  • @kornfleks

    24.07.2021 15:12
    Hehe a naravno, uvek je "botovska" ta "druga strana" kojoj baš vi ne pripadate jel tako? Taj univerzalan termin "bot" koji upotrebljavate za svakoga sa čijim se mišljenjem ne slažete i koji automatski zamenjuje sve argumente, sve što je vama dovoljno je da etiketirate drugu stranu sa "bot" i tu ste, bar u vašem ograničenom umu, završili diskusiju i izašli kao pobednik. Kakvo arogantno, a istovremeno i nezrelo ponašanje, ni najmanje ne čudi zašto imamo ovakvu vlast a još manje ovakvu opoziciju, obe su ogledalo ovog naroda. Mora da ste veoma zadovoljni sami sobom dok se ovako tapšete po ramenima, ipak nije to mala stvar, od 100 milijardi pripadnika ljudskog roda koliko ih je obitavalo na našoj planeti vi ste prvi i jedini koji nikada ne greši i koji je uvek u pravu.
  • Tata

    24.07.2021 15:07
    Moze drugovi, dajte misljenja, pravite konferencije i "strucne" procene. Na kraju cete ipak morati bagerima preko zivog zida, ovo vam nece ljudi dozvoliti!
  • kornfleks

    24.07.2021 14:22
    @Limanac
    Da, pre jedno godinu dana. Čak je u početku bilo smešno jer su se trudili da sve brojeve nameste da budu jednaki, posle su shvatili koliko je to glupo. Ono što ne mogu da nameste je broj pravih glasova, pa kad se dogura do npr. 127:125 jasno je koliko ljudi zapravo podržava taj komentar, a da je druga strana botovska.
  • Limanac

    24.07.2021 13:05
    Da li ste i vi primetili?
    Jedno vreme unazad, botovska politika je da se broj pozitivnih i negativnih glasova održava u odnosu pola - pola, da se stekne utisak, kako je glasanje objektivno i građanstvo podeljeno.

  • Nebojša

    24.07.2021 10:31
    Hahaha Miladinovic
    Ovaj Miladinovic ne da lupeta nego misli da smo budale. Ne bunim se sto laze, nego sto nam vredja inteligenciju. Kaze, ne moze privatnik da ima obalu na Dunavu, a svako od nas ZNA da evo na Kamenjaru neka doticni krene u setnju s Vučevićem i neka bude direktan prenos na TV i videcemo da je na Kamenjaru skoro SVE PRIVATNA OBALA i nr mozete da prosetate jer je sve privatni POSED, i nikada niko nije rekao da se napravi setaliste uz Dunav, PRIMENADA, jer je to NEMOGUCE. Bilo bi interesantno da 021 portal DRONOM SNIMI sve to od BRODOGRADILISTA DO VETERNIKA a onda i da pokaze sta je uradio Karin komerc. Nemojte vise da obmanjujete javnost populistickim pricama a radite suprotno
  • Ludilo u stali

    24.07.2021 10:29
    Uzece sns kriminalna sekta i ono sto mislite da je vasa licna svojina a da neprisvoje ono sto je zajednicko. To je pravda za to sto je narod glup, plasljiv, sebican... sve je kako treba da bude
  • Profesor

    24.07.2021 10:29
    Vučiću Homoseksualče
    Po ko zna koji put, Đura sa interneta zna bolje od naučnog instituta. Naučni institut je sigurno potkupljen, a Đura je nezavisan, na njega uopšte ne utiče to što dvanaest drugih Đura hoće da on misli kao oni. Naučni institut iza sebe ima nauku, a Đura "zdrav" razum.

    Jbt, ako nastave ovako Đure da me brane od Vučića i Vučevića, zaista ćemo ih imati doživotno.
  • ArthurDent

    24.07.2021 10:12
    Ovi idioti...
    ...će srušiti tvrđavu suženjem korita i povećanjem brzine Dunava.
  • T

    24.07.2021 10:06
    T
    Šta ste gladali to i gledajte! Hvala!
  • Vozim se autobusom

    24.07.2021 09:45
    Ne vredi komentarisati
    Mislim da je jedino rešenje otići u drugu zemlju i tražiti azil.
  • Ilija Čvorović

    24.07.2021 09:10
    Gotova stvar
    Ne znam da li ste primetili koliko se Galens uzbudio oko ovih prepucavanja.Brodogradilište se svakodnevno puni građevinskim materijalom i spremni su da krenu da grade (ili ruše,zavisi od ugla gledanja).Veujem da,čim završe stambeni kompleks na kružnom toku,kreću u akciju ovde.
  • ustanak

    24.07.2021 09:06
    Motke, motke u šake braćo, ne komentare i tvitere.
  • Alo

    24.07.2021 08:22
    Hocete li nesto napravit? Samo pretite, rusite,crtate i unistavate.Dosadni ste i agresivni.
  • Istina

    24.07.2021 08:18
    Normalno je da se ovo dešava, kad svi ovi ljudi što vode Novi Sad, ne vole ni "N" od njega. Daj samo betoniraj da što više šljama kupi stan u kešu od novaca iz ilegalnih radnji. Treba preispitati poreklo novca za svaki stan kupljen u kešu.
  • Novosađanka

    24.07.2021 08:01
    Ta nemojte kasti
    Zbog ovog urbicida uskoro nećemo moći da dišemo! Nijedno drvo nigde se više ne sme poseći, NIJEDNO, a mora se zasaditi još mnogo drveća. Ovi bi da betoniraju i trpaju zgrade i kafiće bez da su ikog pitali i da unište i ono malo zelenila koje nam je ostalo! Možda i da nas potope! Onemogućavaju nam da učestvujemo u bilo kojoj odluci koja se tiče nas i našeg života u ovom gradu. Onda nam ovakva vlast ne treba! Građani Novog Sada, moramo se dići, zadnji je čas!
  • Нс

    24.07.2021 06:29
    Багатела
    Одавно су склоњени пристојно стручни, али пре свега честити и људи са ставом. Остали су они који можда и имају стручности, али су бескичмењаци, полтрони или увлакачи. Зато је данас могуће прибавити и експертско мишљење супротно елементарној логици.
  • Giuseppe

    24.07.2021 06:05
    Kad je veliki i voljeni vođa nedavno posetio Kragujevac oko one vojne parade, svratio je u tamošnji institut JČ. Taj institut se prodaje, a pogodite ko će da ga kupi.
  • Vlada sa Limana

    24.07.2021 02:34
    Jednom će vam narod suditi, niste ni svesni šta vas čeka, koliko ste arogantni i obnevideli, bando jedna.
  • Gale

    24.07.2021 01:08
    Novi Sad na Vodi, a Limani pod Vodom!
    Cestitam Limancima sto su ovo dopustili i precutali ! ! !
  • Boki

    24.07.2021 00:54
    Bune se najvise oni sto su otudjili drzavno zemljiste za sebe pa ostali i ne mogu doci tu.A jesam za to da se tu pravi most i marina kao u tivtu porto montenegro hoteli i zgrade ali da se napravi i plaza za sve gradjane kao i sportski tereni.A tu da bi se bilo sta napravilo treba opet praviti nasip svakako a sa dva nasipa nema sanse da dunav potopi bilo sta
  • ja se sećam

    23.07.2021 23:01
    Ja se sećam belih listića i mudrosera koji su nam prodavali priču o pravdi, nauštrb slobode i vladavine zakona. Evo sad te belolistićne pravde u punom zamahu.
  • Promenada i zelenilo

    23.07.2021 22:48
    Obećanje, ludom radovanje
    Da, da, Miladinoviću, samo obećavate.... tako je trebalo biti zelenilo na Promenadi, a u toku gradnje, promena plana i “šipak” od zelenila.

    Ko vas SNS-ovce ne zna, skupo bi vas platio.....
  • Boriša

    23.07.2021 22:16
    Pazite šta ovi predlažu. Kažu da će na Dunavu napraviti još jednu plažu dužine 1.400 metara. Dakle Novosađani treba i dalje da se kupaju u našim i Evropskim fekalijama. Kakvim nas oni smatraju? Novom Sadu koji brzim korakom ide ka tome da bude polumilionski grad treba za rekreaciju i sport izgraditi veći broj bazena i akvaparkova. Nedavno gradonačelnik izjavi da je učio da pliva na Šodrošu. Ne verujem mu da je naučio plivati kao što ne verujem ni Maji kada je jednom prilikom izjavila da se bavila plivanjem za šta niko u ovom gradu nema pojma. Utisak mi je da vlasti u Novom Sadu nemaju nimalo empatije za ovu vrstu sporta i rekreacije. Bolje im odgovara da se narod kupa u govnima.
  • Njutn

    23.07.2021 21:42
    PAŽNJA
    E moji inženjeri iz Černjija! Spalite ili pocepajte svoje diplome. Obrazloženje vam nema veze sa mozgom.
  • Goran NS

    23.07.2021 21:40
    Ne dajmo im
    Novosađani!
  • Boriša

    23.07.2021 21:39
    Izgradnjom novog nasipa sužava se korito Dunava što će izazvati povišenje nivoa reke i njen brži protok što će predstavljati veću mogućnost i opasnost plavljenja.
  • fantom

    23.07.2021 21:14
    Pre kraćeg vremena je prećeno da će se Jaroslav Černi privatizovati. Da li je pretnja ispunjena ili su i bez toga legli na rudu?
  • Miaa

    23.07.2021 20:43
    Bednici!
    Ovo je takva beskrupulozna otimačina javnog dobra, da bi maznuli procenat u cash-u i kvadratima! Znači, otimaju sve što mogu, koriste vreme na vlasti bahato i gaze sve pred sobom da bi se okoristili. Ostače upamćeni kao najsramniji funkcioneri. Da imaju imalo savesti sramota bi ih bilo da se pojave na ulici i pogledaju ljudima u oči!
  • Hidra

    23.07.2021 20:35
    Ovo nikada nije bilo pitanje hidraulike. Institut im je lepo maznuo pare da napise nesto sto svaki pecaros iz mog sela zna. Tako mala povrsina/zapremina ne moze uticati na velike vode velike reke. Ali, ovo je i dalje u suprotnosti sa Zakonom o vodama. Mada, on je lako izmenljiv, videli smo nedavno. Dok prezzednik pravnik ne skonta da nije ustavno raditi protiv zakona... A onda se narod umori pa hohstapleri nastave kako im se hoce, kakvi zakoni, kakvi ustavi...
  • Pokojni Čika Franja

    23.07.2021 20:32
    ... to ne može ...
    Ovo se NE SME dopustiti!!!
    Ako treba, na ulice - na ulice!
    "U 'aps - u 'aps! U gips - u gips!"
    Novosađani su i dalje tu za Novi Sad, ali i za svaki okupirani grad! Ništa nije izgubljeno dok ima glava koje misle, srca koja biju i dobrog u ljudima...
  • Znamo se

    23.07.2021 20:30
    I da se razumemo
    Postoji jedna reč za ovo:”SKANDAL”
  • Novosađanka

    23.07.2021 20:18
    Aha, važi
    Sve vam verujemo. Prodali ste se, a sad rasprodajete i naš grad. Nema ovde života dok ne oteramo ovu vlast.
  • Ns

    23.07.2021 19:28
    Zidaj Mile dodikare za dve i po 'iljade evra kvadrat!
  • Liman

    23.07.2021 19:12
    Za mene pun konfor nisu ugostiteljski objekti, već uređena plaža sa zelenilom, kabinama, tuševima, sanitarnim čvorom i tišinom. KOao što je Štrand nekad bio, a sad bazdi na pljeske i užeglo ulje od mekika, zavija turska muzika i ne možeš prići obali od ležaljki. Priroda pripada vima, a ne samo ljubiteljima konforma u kafićima.
  • Toza

    23.07.2021 18:58
    korupcija ogromnih razmera
    Posto smo videli sta se desilo u Beogradu sa zgradom. Gospoda koja guraju ovu stvar neka lepo poloze bankarske garancije velike vrednosti kao i institut koji daje procenu stanja na terenu.
  • M

    23.07.2021 18:37
    Bas me zanima kako ce te to izvesti.Vecina objekata na ribarcu ima papire i placa se porez za njih.Tamo je totalni haos.Mislim da u Srbiji niti zna niti ima ko da uradi taj posao.Ovo je sve presipanje iz supljeg u prazno.Steta.Isto je i sa tvrdjavom.
  • Nenad

    23.07.2021 18:33
    Nije ni trebalo očekivati da će reći nešto drugo...,sve je to isto "društvo"......
  • V5

    23.07.2021 18:28
    Smrdistan uskoro pod vodom
    Šut s rogatim ne može. Sa nazadnjacima na vlasti sve moguće nakarade na vodi će biti izgrađene bez obzira da li je to korisno ili štetno. Mnogo je novca koji treba oprati.
  • Djins

    23.07.2021 18:18
    Za saku dolara
    Sve bi dali za saku dolara. Ni Klint Istvud nam ne moze pomoci.
  • I

    23.07.2021 18:15
    I ko će tu da opere novac?
  • Teodosije III

    23.07.2021 18:13
    Jel ono be še prodat?
  • Salamander

    23.07.2021 18:13
    videli smo u Nemačkoj
    te obaloutvrde!
    Sadite uz reku drveće, ne beton !
  • Gramzi - Bagins

    23.07.2021 18:05
    "On je poručio da će uz veslačku stazu biti i nova gradska plaža u dužini od 1.400 metara, koja će imati ugostiteljske objekte kako bi ljudi "imali pun komfor kada tu dođu"."
    Ma, kakva gradska plaža?! Prvo, gradska plaža je ŠTRAND i druga nam ne treba! Drugo, kako mislite da napravite bilo šta ako pomerite nasip?! Tu neće biti ni plaže ni gradske marine koja je u GUP jer bez otvorenog izlaza na Dunav nijedno ni drugo ne može da postoji!!!
  • Joki

    23.07.2021 18:00
    Sve hoce da otmu, uniste i prisvoje za sebe, SVE.
  • M

    23.07.2021 17:50
    Odavno nisam krocio na taj deo i ne zanima me da li ce se graditi, ali primecujem da su najveci protivnici oni koji su na divlje zauzeli i ogradili drzavnu zemlju.
  • Mina

    23.07.2021 17:45
    Provejava
    ...osecanje da institut vise nema tezinu i autoritet koji je imao, da Vode Vojvodine ne brinu narodnu vec SNS brigu, da ce ptice da se sele, a da cemo imati neki cudni toranj na Dunavu da nas zbunjuje kad god pogledamo na tu stranu. Ali, meni licno je najbolji deo gde nam se objasnjava da ce oko tog buduceg kvarta smrtnici moci da hodaju... Eto, i sad se ja pitam da li je iko od tih ljudi zapravo rastao u ovom gradu. Da jeste, mislim da bi razmislio i bar se sklonio da drugi prljaju ruke u ovoj prici o gubljenju identiteta.
  • Stole

    23.07.2021 17:42
    Muvacina iz aviona..
  • Bb-ns

    23.07.2021 17:42
    Ode i Novi Sad. Sektaši će sve pokvariti, nemam reči, najgora vlast u istoriji Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna